Gas en licht vergelijken Kubaard Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gasverbruik heeft veel invloed op je energierekening. Hierdoor is het geen gek idee om te controleren welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Kubaard vergelijken? Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in. Aan de hand van de vergelijker kan je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref jij snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kubaard [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Littenseradiel (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Kubaard doen de meesten bij één partij. Via deze website detecteer je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk E.ON kosten).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, zon, wind, groen, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Kubaard.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom regel je via Mijn Aansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kies jij voor Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Essent of Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie? In de kolommen hierna achterhaal je diverse top stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren behoorlijk per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €95 en €155. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Kubaard vegelijken. In de tabel bekijk jij mogelijke kosten voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Kubaard. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €122,25 €133,5 €142,5
Tussenwoning €107 €139,25 €153 €164,5
Hoekwoning €129,5 €150,5 €169,5 €178,75
2 onder 1 kap €147 €170,5 €183 €191,5
Landhuis €176,5 €200,5 €212,75 €222,25
Gemiddeld €124 €146,75 €158,5 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken verholpen. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Kubaard? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond of Leon Zeewolde: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina detecteer je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. O.a. “het gebruik van lichtdimmers ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Remeha, Nefit, Vaillant of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Ga voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze vind je vlug aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op het ogenblik vind je meerdere verantwoorde installaties waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Blauwhuis vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval zonder problemen de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van bijv. groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste beoordeling

Sommige mensen hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen check je de gemiddelde cijfers en actuele reviews van afnemers voor energiebedrijven Kubaard.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer hierom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kubaard kan vandaag nog door het internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn doorgaans betaalbaarder dan die voor consumenten. De korting kan groter worden wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Strijensas afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Kubaard is ook mogelijk door te beleggen in “groene” energiebronnen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Kubaard vergelijken Gemakkelijk een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten