Gas en licht vergelijken Blauwhuis Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het verstookte gas heeft veel invloed op de energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te vergelijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Meteen gas en licht leveranciers in Blauwhuis vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Blauwhuis [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet via 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Súdwest-Fryslân (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Blauwhuis is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Geholpen door deze website bekijk je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over oversluiten Enexis).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Blauwhuis.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is afdoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco of Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, ENGIE? In de volgende lijst vind je de veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De kosten wisselen behoorlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €90 – €240. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Blauwhuis vegelijken. Onderstaand achterhaal je de modale prijzen voor enkele klasse woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Blauwhuis. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €123 €131 €142
Tussenwoning €106,75 €140 €152,75 €163,25
Hoekwoning €131 €151,5 €166,5 €178,5
2 onder 1 kap €145,25 €167,5 €183,5 €191,75
Villa €177,5 €199,25 €215 €222,75
Standaard €124 €146,5 €159,25 €170,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (als. Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Meestal is een stroomprobleem heel erg snel beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Blauwhuis? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze pagina tref jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Bijv. “een efficiënte douchekop kopen ” en “Een ketel kopen die past bij de grote van je huis.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Nefit, AWB, Atag of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit à la minute door middel van onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag bestaan er aantrekkelijke “groene” producten die veel minder stroom gebruiken. Denk aan biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Tegenwoordig werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Sommelsdijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval ogenblikkelijk de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of wil jij gas licht contracten met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Daarvoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en recente comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Blauwhuis.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Bekijk daarom jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele info aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Blauwhuis gaat vandaag nog door het internet. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De kosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn soms lager dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen toenemen zodra je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Lippenhuizen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Blauwhuis gebeurt ook door te investeren in verantwoorde oplossingen zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zo draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Blauwhuis vergelijken Gemakkelijk een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen