Gas en licht vergelijken Lippenhuizen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas dat je verstookt drukt zwaar op de energiekosten. Hierdoor is het verstandig om te analyseren welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Lippenhuizen vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruiksgegevens in. Via de vergelijker kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lippenhuizen [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest elementaire voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één verzamel contract. Water krijg je van een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Opsterland (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Lippenhuizen is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Dankzij de vergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Liander voor gas en stroom).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Lippenhuizen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is zat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, NLE of Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Oxxio? In de volgende lijst achterhaal je de huidige veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren behoorlijk per huis. De maandelijkse energienota varieert tussen €90 en €240. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Lippenhuizen vegelijken. Hieronder bekijk je mogelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Lippenhuizen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Opsterland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €122,75 €133 €141,25
Tussenwoning €107,5 €138,75 €153,5 €164,25
Hoekwoning €132,25 €151 €167,75 €179,5
2 onder 1 kap €146,75 €168,25 €182,5 €193
Vrijstaand €178,5 €199,5 €214,25 €224,5
Modaal €124,25 €147,25 €160,5 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Door de bank genomen zijn stroomproblemen binnen enkele uren weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Lippenhuizen? Of je nu stroom afneemt bij E.ON en Innova Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze website tref jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “niet alle radiatoren open zetten ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Nefit, Vaillant, Atag of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Kies voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je ogenblikkelijk door middel van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is niet goedkoop. Op dit moment kan je profiteren van velerlei milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Delfstrahuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval onmiddellijk de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je treft direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan zeker als bron “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten op basis van onder andere windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Hoogste ratings

Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Daarvoor kijk je naar de totale beoordeling en nieuwe meningen van afnemers voor energiebedrijven Lippenhuizen.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Inspecteer daarom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lippenhuizen gaat ogenblikkelijk via internet. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn vaak gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan hoger worden als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Vogelwaarde afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: bedrijven investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Lippenhuizen kan natuurlijk door te investeren in groene energiebronnen zoals o.a. zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zo draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Lippenhuizen vergelijken Nu een gas en stroom abonnement afsluiten & aanvragen