Gas en licht vergelijken Delfstrahuizen Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierom is het slim om te controleren welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Delfstrahuizen vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Via gaslichtafsluiten.nl kan je direct de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Delfstrahuizen [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest fundamentele aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving De Friese Meren (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Delfstrahuizen doe je wel bij één leverancier. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl detecteer je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Noordelijk Lokaal Duurzaam 1 jaar contract mei 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Spot de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Delfstrahuizen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent of Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers? Hieronder tref je diverse meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren nogal per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €105 – €205. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Delfstrahuizen vegelijken. In het schema hieronder zie je de doorsnee energiekosten voor verschillende type huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Delfstrahuizen. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder vind je het doorsnee- energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €122,75 €133 €141,5
Tussenwoning €108,25 €139,5 €155,5 €162,25
Hoekwoning €131 €151,75 €168,5 €177
2 onder 1 kap €147,25 €170,5 €183,25 €192,75
Bungalow €176,75 €200 €214,5 €221,5
Modaal €121,25 €146 €158,5 €170,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (denk aan Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen is zo’n storing binnen enkele uren gefixt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Delfstrahuizen? Dit is niet afhankelijk van Fenor en/of NLE: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina achterhaal jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Nooit het licht onnodig aan laten staan.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Atag, AWB of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je eenvoudig aan de hand van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag vind je allerlei “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Onder andere pelletkachel, warmtepomp, biomassaketel, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Holland vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Varik vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval probleemloos de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan zeker de optie “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten op basis van onder andere windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Goede reviews

Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en betrouwbare recensies van klanten voor energiebedrijven Delfstrahuizen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer daarom de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Delfstrahuizen gaat vlug online. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk scherper dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan toenemen als je een heleboel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Niehove afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Delfstrahuizen? Dat kan door te beleggen in duurzame producten zoals infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Delfstrahuizen vergelijken Makkelijk & snel een gas & licht contract afsluiten en aanvragen