Gas en licht vergelijken Sommelsdijk Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas beïnvloedt jouw energienota. Hierdoor is het verstandig om te controleren welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Vlug gas en licht leveranciers in Sommelsdijk vergelijken? Vul jouw locatie plus verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de energievergelijker kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sommelsdijk [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de basis aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet in een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier uit de omgeving Goeree-Overflakkee (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Sommelsdijk kan gelukkig wel bij één leverancier. Via de gaslicht-vergelijker ontdek je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Volg het advies van onze experts (of lees verder over vergelijk direct Vattenfall).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, grijs, wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Sommelsdijk.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is genoeg bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Pure Energie of Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE? In de kolommen hierna achterhaal jij een aantal veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €100 – €165. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Sommelsdijk vegelijken. In onderstaand schema tref je de doorsnee gas-licht kosten voor enkele klasse woningen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Sommelsdijk. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Goeree-Overflakkee.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €121,75 €132,25 €140,75
Tussenwoning €108,25 €141,5 €154,5 €165,5
Hoekwoning €131 €151 €167,75 €178
2 onder 1 kap €145,25 €167,25 €182,25 €194,25
Villa €179,5 €200,25 €213 €221,5
Gemiddeld €123,25 €146 €161 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (zoals Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Normaal is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren weggewerkt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Sommelsdijk? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond of Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze website achterhaal je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Zoals “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Nefit, Atag of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Ga voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat binnen no-time aan de hand van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik zijn er aantrekkelijke verantwoorde energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie uitstekende service, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Ledeacker vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval probleemloos de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van o.a. groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende reviews

Steeds meer consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om hier achter te komen kijk je naar de totale beoordeling en de laatste recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Sommelsdijk.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer om die reden de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sommelsdijk kan probleemloos door het internet. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn vaak lager dan die voor consumenten. De korting kan hoger worden op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Delfstrahuizen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Sommelsdijk gebeurt ook door te kiezen voor “groene” installaties als zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Sommelsdijk vergelijken Nu een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten