Gas en licht vergelijken Deinum Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het verstookte gas drukt zwaar op jouw energierekening. Hierom is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Deinum vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruiksgegevens in. Aan de hand van deze website kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Deinum [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van een totaal abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Menameradiel (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Deinum doen de meesten bij één maatschappij. Via de energievergelijker detecteer je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over Leon Zeewolde 1 jaar contract mei 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, wind, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Deinum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is toereikend in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Essent, NLE, Eneco, Pure Energie, Vattenfall of Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE? Onderstaand tref jij een aantal veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren nogal per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €95 tot €200. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Deinum vegelijken. In de tabel detecteer je de gemiddelde kosten voor diverse klasse woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Deinum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Menameradiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €120,5 €130,75 €140,5
Tussenwoning €109,5 €139 €155,25 €163,5
Hoekwoning €129,25 €152,5 €167 €177
2 onder 1 kap €144,25 €170 €184,25 €193,75
Landhuis €177,25 €200,5 €213 €222,5
Doorsnee €121,25 €144,75 €161,5 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (o.a. Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Deinum? Het maakt niet uit of je zit bij Energiedirect.nl of Leon Zeewolde: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website achterhaal jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, Atag of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit zonder problemen door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van veel duurzame energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf is het beste? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Valkenswaard vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval eenvoudig de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan zeker het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van o.a. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende klantervaring

Meer en meer huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Daarvoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en nieuwe meningen van klanten voor energiebedrijven Deinum.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer eerst het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Deinum kan moeiteloos door het internet. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn soms voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Niawier afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Deinum? Doe dit door te investeren in groene oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Hierdoor draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Deinum vergelijken Zonder moeite een elektra en gas abonnement afsluiten & aanvragen