Gas en licht vergelijken Niawier Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas beïnvloedt de energiekosten. Om die reden is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Niawier vergelijken? Voer je adres & geschatte verbruik in. Dankzij de vergelijker kan jij à la minute de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Niawier [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één compleet abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Dongeradeel (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Niawier doe je wel bij één organisatie. Op basis van onze tool tref je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie via Fenor).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Niawier.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is genoeg in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Wil jij graag bij NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall of ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl? In de opsomming ontdek je onze top stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen aanmerkelijk per huis. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €105 – €205. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Niawier vegelijken. Onderstaand achterhaal je de doorsnee gas-licht kosten voor diverse soorten woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Niawier. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122 €130,5 €141,25
Tussenwoning €106,5 €141 €155,5 €163
Hoekwoning €130,5 €150,75 €166,75 €178,25
2 onder 1 kap €145,25 €167,25 €183,75 €191,75
Landhuis €178 €200,5 €214,75 €222,25
Standaard €121,75 €147,25 €159 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (denk aan Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem in no-time verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Niawier? Dit is nooit exclusief te wijten aan Greenchoice en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website achterhaal jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “led-lampen gebruiken ” en “Gebruik ‘kleurdoekjes’ om verschillende wassen te combineren.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Remeha, Nefit, Intergas of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit gemakkelijk door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik vind je aantrekkelijke verantwoorde energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan pelletkachel, warmtenet, warmtepomp, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder is het beste? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Etten-Leur vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan nu de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt direct de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies daarvoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Sommige Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het klantcijfer en betrouwbare meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Niawier.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer om die reden de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Niawier kan probleemloos online. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn doorgaans scherper dan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Wissenkerke afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: bedrijven zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Niawier? Doe dit door te kiezen voor groene producten zoals o.a. biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zodoende draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Niawier vergelijken Simpel een stroom en gas contract afsluiten & aanvragen