Gas en licht vergelijken Etten-Leur Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt de energienota. Daarom is het goed om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Etten-Leur vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus energieverbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. Hierna zie je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Etten-Leur [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest elementaire aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Etten-Leur (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Etten-Leur is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Door middel van gaslichtafsluiten.nl bekijk jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Budget Energie welkomstkorting juni 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, grijs, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Spot de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Etten-Leur.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Essent, Eneco, Vattenfall, Pure Energie of Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent? In de opsomming bekijk jij diverse vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen nogal per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €85 – €190. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Etten-Leur vegelijken. Via de volgende tabel zie je de nominale tarieven voor populaire type huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Etten-Leur. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Etten-Leur.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €123 €133,25 €141
Tussenwoning €108 €141,25 €154,75 €163,25
Hoekwoning €131 €151,75 €166,75 €176,75
2 onder 1 kap €145 €169 €183 €192
Villa €177 €198 €212,5 €223
Standaard €123 €145,5 €158,5 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen in no-time opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Etten-Leur? Dit is niet afhankelijk van DELTA en Qurrent: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand detecteer je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of neem een HR-ketel van Remeha, AWB, Atag, Vaillant of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit ogenblikkelijk met onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik bestaan er allerlei duurzame installaties die veel minder stroom gebruiken. O.a. zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Westwoud vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan ogenblikkelijk de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij bekijkt snel de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan zeker de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Enkele Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Daarvoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Etten-Leur.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Controleer hierom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende info over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Etten-Leur gaat eenvoudig in een online omgeving. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan toenemen zodra je een boel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kan men aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Opeinde afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Etten-Leur? Doe dit door een belang te nemen in groene producten als zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Etten-Leur vergelijken Makkelijk & snel een stroom en gas abonnement aanvragen + afsluiten