Gas en licht vergelijken Opeinde Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energiekosten. Hierom is het geen gek idee om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Nu gas en licht leveranciers in Opeinde vergelijken? Geef je woongegevens + verbruik in. Dankzij de vergelijker kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Opeinde [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de basis voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één verzamel contract. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de regio Smallingerland (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Opeinde kan gelukkig wel bij één aanbieder. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker detecteer je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk RENDO Netwerken).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen, grijs, zon, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Opeinde.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent of Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio? Hieronder detecteer je de populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen aanzienlijk per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €100 en €155. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Opeinde vegelijken. In onderstaand schema tref je de doorsnee tarieven voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Opeinde. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind je het geschatte energieverbruik in de regio Smallingerland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €121,25 €132,75 €140,75
Tussenwoning €109,25 €138,5 €154,5 €163,5
Hoekwoning €130,75 €152 €169,25 €178
2 onder 1 kap €145 €169,25 €183,25 €193,75
Bungalow €179,5 €198,25 €212,75 €224,5
Doorsnee €123,25 €145,75 €161,25 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Enexis). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Opeinde? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie en/of NLE: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand bekijk je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “gebruik alleen A++ producten ” en “De oven open zetten nadat je hem hebt gebruikt.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Nefit, AWB, Remeha of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij vlug d.m.v. onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Vandaag de dag zijn er interessante “groene” oplossingen die goedkoop verwarmen. Denk aan infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Harlingen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan binnen no-time de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas met 0zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste beoordeling

Een groeiend aantal consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om hier achter te komen kijk je naar de gemiddelde cijfers en actuele reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Opeinde.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer eerst de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Opeinde werkt eenvoudig via de pc. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn aanzienlijk voordeliger dan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen in het geval je meer gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Amersfoort afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: bedrijven gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Opeinde? Dat kan door geld te steken in “groene” producten zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Opeinde vergelijken Eenvoudig een gas en licht abonnement afsluiten en aanvragen