Gas en licht vergelijken Amersfoort Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gasverbruik beïnvloedt jouw energienota. Hierom is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Amersfoort vergelijken? Vul jouw locatie & energieverbruik in. Op basis van onze tool kun je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend zie je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Amersfoort [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de basis voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de provincie Amersfoort (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Amersfoort kan gemakkelijk bij één partij. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de stappen hieronder (of check gas licht Enexis).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, wind, groen, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Amersfoort.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is passend in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Eneco of Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Budget Energie? Onderstaand achterhaal jij de huidige populaire energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen wel per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €95 – €235. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Amersfoort vegelijken. Via de volgende tabel tref je de doorsnee tarieven voor verschillende soorten huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Amersfoort. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel vind jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Amersfoort.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122 €130,25 €141,75
Tussenwoning €107,75 €138,75 €154 €163,5
Hoekwoning €129,75 €149,25 €167 €179,5
2 onder 1 kap €145,25 €169,75 €182 €192,5
Landhuis €177,5 €197,75 €212,25 €222
Modaal €123,5 €145 €159,25 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (als. Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Vaak zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Amersfoort? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent en Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina zie je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “de oven efficiënt gebruiken ” en “Maak van je koelkast geen iglo.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Atag, Intergas, Remeha of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat direct via onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig bestaan er interessante milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Roodeschool vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval moeiteloos de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Utrecht) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of willen jullie gas en elektra abonnementen met bijv. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende reviews

Opvallend veel contractanten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar de gemiddelde cijfers en nieuwe recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Amersfoort.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer hierom de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Amersfoort kan ogenblikkelijk via de pc. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn vaak goedkoperdan de particuliere tarieven. De korting kan sterk oplopen zodra je veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kan men aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Kerkdriel afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Amersfoort? Dat kan door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Amersfoort vergelijken Probleemloos een elektra en gas abonnement aanvragen & afsluiten