Gas en licht vergelijken Valkenswaard Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energierekening. Vandaar is het verstandig om na te gaan welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Valkenswaard vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + energieverbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Valkenswaard [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest vitale aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via een alles-in-één pakket. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de regio Valkenswaard (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Valkenswaard doen de meesten bij één aanbieder. Op basis van deze website detecteer je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de stappen hieronder (of check voordelig tarief Clean Energy).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, zon, grijs, groen uit EU, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Valkenswaard.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Pure Energie, NLE, Essent, Eneco, Greenchoice of ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio? Hieronder bekijk je een aantal veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren wel per gezin. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €105 – €245. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Valkenswaard vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je mogelijke gas-licht kosten voor populaire soorten huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Valkenswaard. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Valkenswaard.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €122,5 €131,75 €141
Tussenwoning €109 €139,5 €152,25 €164,5
Hoekwoning €132,5 €152 €166,75 €178,75
2 onder 1 kap €147 €168 €181,5 €191,5
Landhuis €176,5 €197,75 €212,25 €222,75
Modaal €122,75 €146,5 €161,25 €169,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel gefixt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Valkenswaard? Dit is niet afhankelijk van Clean Energy en Qurrent: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna zie je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “apparaten uitschakelen ” en “Een modulerende thermostaat gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Remeha, AWB, Vaillant, Atag of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Kies voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat direct door middel van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Vandaag de dag zijn er allerlei groene oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. warmtepomp, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Midsland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ontdekt vlug de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem daarvoor als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste klantervaring

Enkele consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je de totale beoordeling en de laatste meningen van klanten voor energiebedrijven Valkenswaard.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Valkenswaard kan vlug door het internet. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn altijd goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan groter worden op het moment dat je veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik mag je aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Etten-Leur afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal ondernemers willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Valkenswaard? Doe dit door te investeren in groene energiebronnen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zo draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Valkenswaard vergelijken Probleemloos een gas en licht abonnement aanvragen & afsluiten