Gas en licht vergelijken Dedgum Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energiekosten. Hierdoor is het verstandig om te analyseren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Dedgum vergelijken? Voer je adres plus verwachte gas-licht verbruik in. Middels de energievergelijker kan jij direct de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Dedgum [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest essentiële voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via het waterbedrijf uit de omgeving Súdwest-Fryslân (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Dedgum kan gelukkig wel bij één partij. Via deze website detecteer je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek Greenchoice 1 jaar contract mei 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, zon, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Dedgum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice of ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio? Hieronder vind jij onze veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen aanzienlijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €105 tot €235. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Dedgum vegelijken. In de tabel tref jij de gemiddelde tarieven voor veel voorkomende soorten huizen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Dedgum. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel vind je het doorsnee- energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €121,25 €133 €142,25
Tussenwoning €109,5 €140,5 €153,75 €162,25
Hoekwoning €132 €150 €168,5 €177,25
2 onder 1 kap €145,25 €169,25 €182,75 €194
Villa €178 €198 €212,25 €224
Gemiddeld €122,75 €144,25 €159,25 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Meestal is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Dedgum? Of je nu klant bent bij Clean Energy of Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand tref jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “led-lampen gebruiken ” en “Een thermoskan gebruiken om je koffie warm te houden.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, Nefit of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Neem een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je direct d.m.v. onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik kan je profiteren van allerlei verantwoorde oplossingen die op lage kosten draaien. Denk aan infraroodpanelen, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Vaals vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan meteen de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij bekijkt meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan de “duurzame energie” optie. Of willen jullie energiepakketten met bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende recensies

Meer en meer consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Hiervoor raadpleeg je het eindcijfer en betrouwbare meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Dedgum.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bestudeer als eerste de einddatum van je contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Dedgum kan zonder problemen online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn regelmatig lager dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan toenemen als je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Nes-Heerenveen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemers willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Dedgum gebeurt ook door te kiezen voor “groene” installaties zoals infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Dedgum vergelijken A la minute een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen