Gas en licht vergelijken Vaals Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gasverbruik beïnvloedt je energierekening. Daarom is het goed om te analyseren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Vaals vergelijken? Voer je adres & verbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vaals [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de belangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Vaals (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Vaals doen de meesten bij één organisatie. Door gebruik te maken van de energievergelijker tref jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over goedkope tarieven Coteq Netbeheer).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, wind, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Vaals.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van Pure Energie, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco of ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie? In de opsomming tref je de huidige veel afgesloten pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen aanmerkelijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €110 tot €155. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dit kan met de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Vaals vegelijken. In de tabel zie je de nominale energiekosten voor veel voorkomende type huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Vaals. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Vaals.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €122,75 €131,75 €142,5
Tussenwoning €109,25 €138,75 €154 €165
Hoekwoning €132,25 €152 €168,25 €179,5
2 onder 1 kap €146,5 €167,75 €184,5 €193
Villa €178 €197,75 €214,75 €221,75
Standaard €122 €144,5 €160 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Door de bank genomen is zo’n storing binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Vaals? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en/of Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website tref je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Onder andere “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Gebruik zo weinig mogelijk apparaten die warm worden.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, AWB, Vaillant, Nefit of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Kies voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij vlug met onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Tegenwoordig kan je profiteren van verschillende duurzame systemen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou warmtepomp, warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Holland zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Middenbeemster vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan moeiteloos de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij treft binnen no-time de goedkoopste maatschappij (die werken in Limburg) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten met bronnen zoals windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Veel mensen willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en transparantie is noodzakelijk. Daarvoor lees je de totale beoordeling en recentelijke beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Vaals.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer altijd de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vaals werkt vandaag nog online. Er is een heel scala aan B2B contracten. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn vaak betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De korting kan hoger worden wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van het privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Escharen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Vaals gebeurt ook door geld te steken in groene energiebronnen als pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Vaals vergelijken Gemakkelijk een gas & licht contract afsluiten + aanvragen