Gas en licht vergelijken Nes-Heerenveen Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het verstookte gas heeft veel invloed op de energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Nes-Heerenveen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus energieverbruik in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kun jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nes-Heerenveen [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. één compleet abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Heerenveen (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Nes-Heerenveen kan gemakkelijk bij één leverancier. Door middel van onze tool detecteer je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Doorloop snel de stappen hieronder (of check energie via Energiedirect.nl).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Nes-Heerenveen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is zat bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Essent, Pure Energie of Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? In de volgende lijst tref je diverse veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanzienlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €75 tot €165. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Nes-Heerenveen vegelijken. In de tabel vind jij de doorsnee energiekosten voor enkele woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Nes-Heerenveen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Heerenveen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €121,5 €132,25 €142
Tussenwoning €108,5 €138,25 €153,25 €163,25
Hoekwoning €131,5 €149,5 €167,75 €178,5
2 onder 1 kap €147,5 €169 €184,5 €193
Villa €179 €199 €213,75 €223,5
Standaard €123 €145 €159 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk zijn stroomproblemen in no-time beëindigd. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Nes-Heerenveen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Engie of UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand bekijk je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. O.a. “nemen van ledverlichting ” en “Minder vaak een warm bad nemen.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Intergas, Vaillant, Nefit of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij onmiddellijk met onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag vind je velerlei verantwoorde oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijv. biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij moet ik kiezen? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Escharen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan zonder problemen de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ziet direct de goedkoopste maatschappij (actief in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer daarvoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten met bijvoorbeeld zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste recensies

Een groeiend aantal huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Hiervoor neem je als uitganspunt het eindcijfer en actuele recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Nes-Heerenveen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer als eerste jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nes-Heerenveen gaat probleemloos via de pc. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn vaak scherper dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan hoger worden in het geval je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een stukje van je privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Miste afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal bedrijven gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Nes-Heerenveen gebeurt ook door een belang te nemen in duurzame systemen zoals pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Hierdoor draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Nes-Heerenveen vergelijken Simpel een licht en gas abonnement afsluiten en aanvragen