Gas en licht vergelijken De Kwakel Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energienota. Hierdoor is het verstandig om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in De Kwakel vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en energieverbruik in. Op basis van de vergelijker kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Kwakel [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest elementaire voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van één verzamel contract. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier uit de omgeving Uithoorn (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in De Kwakel is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Op basis van de energievergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met de stappen hieronder (of check Vandebron contract afsluiten).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU, groen, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit De Kwakel.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij MijnAansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom voldoet wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice, Eneco of Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Oxxio? In de volgende lijst vind je diverse veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen aanzienlijk per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €110 tot €180. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen De Kwakel vegelijken. Via de volgende tabel vind je de modale energiekosten voor diverse woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in De Kwakel. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Uithoorn.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €121 €133,5 €143,5
Tussenwoning €108,5 €141 €155,5 €163
Hoekwoning €130,25 €150 €167,25 €177,25
2 onder 1 kap €147 €169 €183,5 €192,25
Bungalow €179 €200 €214,5 €221,5
Gemiddeld €124 €144,25 €161 €169,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in De Kwakel? Het maakt niet uit of je zit bij Clean Energy of MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Op deze pagina zie je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Atag, Remeha, AWB of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Ga voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij nu met onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is niet goedkoop. Op dit moment is er keuzen uit velerlei groene producten die veel minder stroom gebruiken. Denk aan warmtenet, pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Ubbergen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan probleemloos de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer daarvoor de optie “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten op basis van bronnen zoals zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Een deel van de mensen kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is onmisbaar. Daarvoor check je het eindcijfer en betrouwbare recensies van afnemers voor energiebedrijven De Kwakel.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele details over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Kwakel gaat meteen door het internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn vaak scherper dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan groter worden wanneer je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Moordrecht afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in De Kwakel kan natuurlijk door te beleggen in “groene” oplossingen als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zodoende draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten De Kwakel vergelijken Direct een gas en elektra abonnement aanvragen + afsluiten