Gas en licht vergelijken Ubbergen Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas drukt zwaar op jouw energienota. Hierom is het slim om te bekijken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Ubbergen vergelijken? Vul jouw locatie & verwachte gas-licht verbruik in. Middels onze tool kan je als consument zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ubbergen [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Ubbergen (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Ubbergen doe je wel bij één bedrijf. Middels onze tool ontdek je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk goedkope tarieven Huismerk Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, grijs, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Ubbergen.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is toereikend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco, Pure Energie of Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent? In de kolommen hierna tref je diverse vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren aanmerkelijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €120 tot €155. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Ubbergen vegelijken. Hierna tref jij de gemiddelde kosten voor enkele klasse woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ubbergen. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Ubbergen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €122 €130,25 €143,5
Tussenwoning €108,75 €139,5 €153 €165
Hoekwoning €130,5 €151,5 €168,75 €177
2 onder 1 kap €145,75 €167,5 €181,25 €191,25
Vrijstaand €176,75 €199,25 €213 €222
Standaard €121,5 €147,5 €160,25 €168,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Meestal is een stroomprobleem binnen enkele uren opgelost. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Ubbergen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl en/of Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand achterhaal je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “een goede thermoskan gebruiken ” en “Zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Nefit, Vaillant, Intergas of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Bestel een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je binnen no-time met onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op dit moment bestaan er allerlei verantwoorde producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Meerstad vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies dan vandaag nog de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je bekijkt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste klantervaring

Meer en meer consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om dit te weten te komen kijk je naar de totale beoordeling en recente reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Ubbergen.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Check eerst het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ubbergen gaat vlug via internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan flink oplopen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Emmeloord afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Ubbergen kan natuurlijk door te kiezen voor milieuvriendelijke installaties zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Ubbergen vergelijken Nu een gas & stroom contract aanvragen + afsluiten