Gas en licht vergelijken Creil Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas dat je verstookt kom je weer tegen in jouw energierekening. Hierdoor is het goed om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Creil vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruiksgegevens in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Creil [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de provincie Noordoostpolder (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Creil kan gelukkig wel bij één partij. Op basis van de energievergelijker achterhaal jij de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Endinet Groep contract april 2024).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Flevoland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, wind, zon, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Creil.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Essent, Eneco, NLE, Vattenfall, Pure Energie of Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Oxxio? In de opsomming achterhaal je een aantal kwalitatieve pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren aanzienlijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €100 – €180. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Creil vegelijken. Hierna vind jij de modale prijzen voor populaire soorten huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Creil. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Noordoostpolder.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €123,25 €130,5 €143,5
Tussenwoning €106,25 €139,75 €154,25 €164,5
Hoekwoning €131 €151 €169 €179,5
2 onder 1 kap €146,5 €168 €184 €192
Vrijstaand €177,25 €199,5 €212,75 €223,5
Modaal €123,5 €146,25 €159,25 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal komt dit door de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Doorgaans is een stroomprobleem heel erg snel gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Creil? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie en Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Nefit, Vaillant, Intergas of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit direct aan de hand van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment is er keuzen uit allerlei “groene” installaties die veel minder stroom gebruiken. Zoals warmtenet, pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Tinallinge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval à la minute de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij doorzoekt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Flevoland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan het filter “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom met bronnen zoals groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Hoogste waardering

Een deel van de Nederlanders willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Creil.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk als eerste jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele advies over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Creil gaat vlug door het internet. Er zijn flink wat B2B contracten. De tarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn altijd lager vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan toenemen wanneer je meer gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van het privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Midlaren afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer ondernemingen maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Creil kan natuurlijk door geld te steken in groene installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Zodoende draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Creil vergelijken Probleemloos een stroom & gas abonnement afsluiten en aanvragen