Gas en licht vergelijken Bunde Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energienota. Hierdoor is het verstandig om te controleren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. À la minute gas en licht leveranciers in Bunde vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bunde [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Meerssen (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Bunde is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Dankzij onze tool zie je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk DELTA contract april 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen, zon, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Bunde.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket volstaat in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Eneco, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie of Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent? Hierna bekijk je actuele scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren flink per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €100 – €150. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Bunde vegelijken. In de tabel zie je mogelijke kosten voor veel voorkomende soorten woningen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Bunde. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Meerssen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €122 €130,5 €141,25
Tussenwoning €107,5 €138,25 €154,75 €164,75
Hoekwoning €129,25 €150,5 €167,75 €176,5
2 onder 1 kap €144,75 €167,25 €184,5 €191,75
Villa €177,5 €199,75 €215,5 €224
Modaal €124,25 €145,75 €160 €170

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Normaliter is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Bunde? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie en/of NLE: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder achterhaal jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Zoals “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Atag, Nefit of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Neem een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit meteen op basis van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op het ogenblik bestaan er veel “groene” oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou infraroodpanelen, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Ter Apelkanaal vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je spot snel de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met o.a. groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste klantervaring

Veel mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Hiervoor kijk je naar het cijfer en nieuwe recensies van klanten voor energiebedrijven Bunde.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Check als eerste de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bunde kan eenvoudig via internet. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn altijd voordeliger dan die voor consumenten. De korting kan flink oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Meedhuizen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer ondernemers hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Bunde? Dat kan door te kiezen voor “groene” oplossingen als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Bunde vergelijken Vandaag nog een gas & licht contract aanvragen + afsluiten