Gas en licht vergelijken Buinen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het verstookte gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Om die reden is het slim om te controleren welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Vlug gas en licht leveranciers in Buinen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + geschatte verbruik in. Aan de hand van deze website kun je direct de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Buinen [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest cruciale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet in een alles-in-één pakket. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de provincie Borger-Odoorn (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Buinen kan gelukkig wel bij één aanbieder. Middels de gaslicht-vergelijker vind je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Anode Energie contract maart 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen uit NL, groen, groen uit EU, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Buinen.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit voldoet in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Eneco, NLE, Pure Energie, Vattenfall of ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio? In de kolommen hierna vind je actuele populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren nogal per huis. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €95 tot €175. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Buinen vegelijken. Via de volgende tabel zie je mogelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Buinen. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €120,5 €131,75 €140,25
Tussenwoning €106,75 €140,25 €153,5 €165,25
Hoekwoning €131 €152,25 €166,75 €179,5
2 onder 1 kap €145,25 €169 €182,25 €193,75
Villa €177,5 €200,25 €215,25 €223,25
Gemiddeld €122,5 €147,25 €160,25 €171,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel weggewerkt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Buinen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl of Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand detecteer je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “De warme kraan niet onnodig laten lopen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, AWB of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je moeiteloos door gebruik van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Op dit moment kun jij gebruik maken van veel verantwoorde oplossingen die op lage kosten draaien. O.a. warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Ten Post vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval à la minute de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Goede reviews

Meer en meer contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en heldere communicatie is wenselijk. Om dit te weten te komen check je het cijfer en betrouwbare meningen van klanten voor energiebedrijven Buinen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer daarom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Buinen is gemakkelijk in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn altijd goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De korting kan flink oplopen in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Maurik afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Buinen gebeurt ook door te gaan voor verantwoorde energiebronnen als infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Buinen vergelijken Vandaag nog een gas en elektra contract aanvragen en afsluiten