Gas en licht vergelijken Maurik Snel leveranciers vergelijken en bespaar €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gasverbruik zie je terug in de energienota. Hierdoor is het slim om te vergelijken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Maurik vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruik in. Geholpen door de vergelijker kan je als consument zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Maurik [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de allerbelangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één compleet abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Buren (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Maurik kan gelukkig wel bij één bedrijf. Door middel van gaslichtafsluiten.nl ontdek je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek energie vergelijken bij Endinet Groep).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, wind, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Maurik.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom kan volstaan bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij NLE, Eneco, Pure Energie, Essent, Greenchoice of Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers? Onderstaand vind jij de populaire pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen behoorlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €120 en €205. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan via de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Maurik vegelijken. In onderstaand schema tref jij de doorsnee kosten voor veel voorkomende woningtypes en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Maurik. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Buren.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €120,5 €131,75 €140,75
Tussenwoning €107 €138,5 €154,25 €164,75
Hoekwoning €130,75 €149,5 €168,75 €179,25
2 onder 1 kap €146,75 €167,25 €182,75 €192,5
Bungalow €178,25 €198,25 €213 €221,25
Gemiddeld €124,25 €144,5 €158,25 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Gebruikelijk is zo’n storing heel erg snel gefixt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Maurik? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie en Powerpeers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website achterhaal jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Een thermoskan gebruiken om je koffie warm te houden.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Intergas of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij nu door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Op het ogenblik kan je profiteren van aantrekkelijke milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Tegenwoordig zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Wil jij graag uitstekende service, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Dwingeloo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan zonder problemen de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies daarvoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met bijv. zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende klantervaring

Veel contractanten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om dit te weten te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recente beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Maurik.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check altijd jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Maurik kan eenvoudig online. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn soms gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan flink oplopen wanneer je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Wellerlooi afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemers hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Maurik? Doe dit door te investeren in “groene” energiebronnen zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Maurik vergelijken Eenvoudig een gas en elektra abonnement afsluiten + aanvragen