Gas en licht vergelijken Ten Post Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gasverbruik drukt zwaar op jouw energierekening. Vandaar is het slim om te analyseren welke energiemaatschappij het goedkoopste is. À la minute gas en licht leveranciers in Ten Post vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ten Post [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest cruciale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Ten Boer (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Ten Post kan gelukkig wel bij één leverancier. Via de gaslicht-vergelijker tref je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek gas van Qwint).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, zon, groen, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Ten Post.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water regel je via MijnAansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent of Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Qurrent? In de volgende lijst vind jij onze vaak gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen wel per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €100 tot €155. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Ten Post vegelijken. Onderstaand bekijk je mogelijke energiekosten voor enkele woningtypes en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ten Post. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel detecteer je het gemiddelde energieverbruik in de regio Ten Boer.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €120,25 €131,5 €143,5
Tussenwoning €109,5 €140,5 €154,75 €163
Hoekwoning €131,75 €152,25 €168,5 €178,5
2 onder 1 kap €145,25 €168,25 €183,5 €194,25
Landhuis €178,5 €200 €212,75 €223,75
Standaard €124 €147 €158,75 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Normaal zijn stroomproblemen binnen een paar minuten weggewerkt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Ten Post? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex en Powerpeers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand zie je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. O.a. “let op het energielabel ” en “Hou je vriezer zoveel mogelijk gesloten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Atag, AWB, Intergas of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je moeiteloos middels onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Op dit moment is er keuzen uit verschillende groene systemen die veel minder stroom gebruiken. Zoals infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier past bij mij? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Wil jij graag uitstekende service, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Losser vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval nu de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Groningen) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies daarvoor de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende ratings

Enkele woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is wenselijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het klantcijfer en betrouwbare reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Ten Post.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Controleer als eerste de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ten Post kan simpelweg via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De kosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn doorgaans gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je meer gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Dwingeloo afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer zakelijke klanten gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Ten Post? Doe dit door te gaan voor verantwoorde systemen zoals infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Hierdoor draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Ten Post vergelijken A la minute een licht & gas contract afsluiten en aanvragen