Gas en licht vergelijken Bruntinge Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het verstookte gas kom je weer tegen in de energienota. Om die reden is het verstandig om te achterhalen welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Meteen gas en licht leveranciers in Bruntinge vergelijken? Voer je adres & verbruik in. Geholpen door de vergelijker kan je als consument onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref jij direct de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bruntinge [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest cruciale aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van één verzamel contract. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de provincie Midden-Drenthe (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Bruntinge kan gelukkig wel bij één bedrijf. Op basis van deze website vind je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check Endinet Groep).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, groen uit EU, zon, groen, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Bruntinge.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is zat in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van NLE, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco of Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Oxxio? Hierna bekijk je de huidige meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €85 tot €200. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Bruntinge vegelijken. In de tabel vind jij de modale tarieven voor populaire woningtypes en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Bruntinge. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €120,5 €131 €142,25
Tussenwoning €108,75 €139,5 €152,5 €165,5
Hoekwoning €132,5 €150,5 €167,75 €177,5
2 onder 1 kap €145,25 €167,25 €183,5 €192,25
Villa €178,5 €198,75 €214 €221,25
Standaard €121,75 €146,5 €160 €168,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Vaak zijn stroomproblemen binnen een paar minuten beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Bruntinge? Of je nu stroom afneemt bij E.ON of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “let op het energielabel ” en “Niet een te grote vriezer kopen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Atag of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij probleemloos door middel van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op het ogenblik zijn er velerlei milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Teeffelen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan direct de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer hiervoor als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van onder andere groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel consumenten willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Daarvoor lees je de totale beoordeling en recente recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Bruntinge.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Analyseer hierom jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bruntinge kan onmiddellijk in een online omgeving. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden omschreven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn soms lager dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan flink oplopen als je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Marum afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Bruntinge? Doe dit door een belang te nemen in milieuvriendelijke energiebronnen zoals pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Zo draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Bruntinge vergelijken Snel online een licht en gas contract aanvragen + afsluiten