Gas en licht vergelijken Teeffelen Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas heeft veel invloed op de energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Snel gas en licht leveranciers in Teeffelen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en energieverbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kun je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk je nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Teeffelen [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de belangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier actief in de buurt van Oss (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Teeffelen is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Geholpen door de energievergelijker achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek gas van Oxxio).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd, zon, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Teeffelen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice of Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent? In de volgende lijst zie je onze scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen aanmerkelijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €80 – €165. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Teeffelen vegelijken. Onderstaand bekijk jij aannemelijke kosten voor populaire soorten huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Teeffelen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Oss.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €123 €132,25 €141,75
Tussenwoning €106,25 €141 €153,75 €163,75
Hoekwoning €132,25 €150,75 €168,5 €176,75
2 onder 1 kap €146,75 €170 €183,25 €193,25
Villa €178 €197,75 €215,25 €222,75
Standaard €123,5 €146,75 €160,5 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Liander). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen in no-time beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Teeffelen? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond en Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand vind je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Zoals “let op het energielabel ” en “Rolluiken gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze vind je moeiteloos door middel van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig kan je profiteren van veel verantwoorde producten die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtenet, biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is het beste? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Lopik vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval probleemloos de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt eenvoudig de goedkoopste maatschappij (uit Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan de “duurzame energie” filter. Of wil jij energiepakketten met o.a. zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om hier achter te komen raadpleeg je het cijfer en nieuwe comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Teeffelen.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Analyseer hierom het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende advies inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Teeffelen kan gemakkelijk online. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn vaak voordeliger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan groter worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Duiven afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Teeffelen? Dat kan door te beleggen in “groene” oplossingen zoals o.a. zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Teeffelen vergelijken Gemakkelijk een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten