Gas en licht vergelijken Broeksterwoude Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het verstookte gas drukt zwaar op de energienota. Hierdoor is het verstandig om te checken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Broeksterwoude vergelijken? Geef je woongegevens en ook energieverbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna ontdek je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Broeksterwoude [Update juli 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de belangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet via één verzamel contract. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de provincie Dantumadiel (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Broeksterwoude doe je wel bij één maatschappij. Middels de gaslicht-vergelijker vind je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Powerpeers).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Broeksterwoude.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Wil jij graag bij NLE, Essent, Greenchoice, Eneco, Pure Energie of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers? Onderstaand tref jij de huidige veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €110 – €165. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Broeksterwoude vegelijken. Onderstaand ontdek je geschatte prijzen voor populaire soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Broeksterwoude. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Dantumadiel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €121,25 €133,25 €141,5
Tussenwoning €109,25 €140,25 €155,25 €164,25
Hoekwoning €132,5 €151,75 €168,25 €176,25
2 onder 1 kap €146,5 €169,75 €182,5 €193,5
Vrijstaand €177,25 €197,25 €212,25 €223,5
Modaal €123,5 €145,75 €158,75 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (als. Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Meestal is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Broeksterwoude? Dit is niet afhankelijk van Essent en Vandebron: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind jij 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. O.a. “let op het energielabel ” en “Zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Atag, Vaillant, Nefit of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij onmiddellijk met onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Tegenwoordig zijn er aantrekkelijke verantwoorde systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtepomp, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Swalmen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval ogenblikkelijk de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je treft vlug de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van bijv. groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende ratings

Enkele huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Daarvoor check je de totale beoordeling en recentelijke beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Broeksterwoude.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check om die reden de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Broeksterwoude kan zonder problemen online. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn doorgaans goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan toenemen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Mariaparochie afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemingen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Broeksterwoude? Doe dit door te investeren in duurzame systemen zoals pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Broeksterwoude vergelijken A la minute een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten