Gas en licht vergelijken Swalmen Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas heeft veel invloed op jouw energienota. Om die reden is het verstandig om na te gaan welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Swalmen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verbruiksgegevens in. Middels de energievergelijker kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Swalmen [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een alles-in-één pakket. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Roermond (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Swalmen kan gelukkig wel bij één leverancier. Dankzij deze website vind je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over gas van Engie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, wind, groen uit EU, zon, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Swalmen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij MijnAansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE of Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent? In de opsomming zie je onze scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen behoorlijk per gezin. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €115 – €210. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Swalmen vegelijken. In het schema hieronder tref jij de gemiddelde prijzen voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Swalmen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Roermond.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €121,25 €131,25 €142
Tussenwoning €108,5 €138,5 €152,75 €164,5
Hoekwoning €131,75 €149,75 €167,75 €179
2 onder 1 kap €147 €170,25 €181,75 €194,25
Bungalow €179,5 €199,5 €214 €223,5
Doorsnee €124,5 €145,25 €160 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem in enkele ogenblikken verholpen. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Swalmen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie en/of Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder ontdek je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “neem een waterbespaarder ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Intergas, Atag, Nefit of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit direct door middel van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Heden ten dage kun jij gebruik maken van interessante milieuvriendelijke systemen die goedkoop verwarmen. O.a. zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Loenersloot vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan vlug de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je doorzoekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer hiervoor het filter “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen met bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende waardering

Veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en betrouwbare beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Swalmen.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Controleer daarom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Swalmen gaat eenvoudig via internet. Er zijn flink wat B2B contracten. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn regelmatig betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan flink oplopen als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Drijber afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Swalmen kan natuurlijk door te gaan voor milieuvriendelijke oplossingen zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Swalmen vergelijken Zonder moeite een gas en stroom abonnement afsluiten + aanvragen