Gas en licht vergelijken Breezanddijk Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energiekosten. Vandaar loont het om te zien welke energieaanbieder het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Breezanddijk vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Via deze website kan je als consument simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Breezanddijk [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest belangrijke aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet via een totaal abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Súdwest-Fryslân (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Breezanddijk is gewoon mogelijk bij één leverancier. Door middel van de energievergelijker vind je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Energieflex).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, groen, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Breezanddijk.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra registreer je bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is voldoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie of Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE? Hierna bekijk jij onze meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren wel per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt tussen de €105 en €245. Vlug de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Breezanddijk vegelijken. Onderstaand achterhaal je geschatte gas-licht kosten voor veel voorkomende woningtypes en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Breezanddijk. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €122,5 €130,25 €142,25
Tussenwoning €108,75 €141 €152,25 €165
Hoekwoning €129,5 €151,75 €168 €176,75
2 onder 1 kap €145,5 €170 €182,25 €194,5
Villa €178,5 €198,75 €212,75 €224,5
Gemiddeld €123,75 €146,25 €159,5 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In de regel is zo’n storing heel erg snel opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Breezanddijk? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice en/of Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze pagina vind je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Zoals “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Laat de wasmachine de was eerst goed centrifugeren.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, AWB, Vaillant of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij probleemloos middels onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Op het ogenblik is er keuzen uit meerdere verantwoorde energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Nederland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Stramproy vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan snel de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ziet meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Meer en meer huishoudens willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om dit te weten te komen check je het eindcijfer en betrouwbare comments van klanten voor energiebedrijven Breezanddijk.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Analyseer dus jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Breezanddijk kan zonder problemen via internet. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn een stuk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen hoger worden in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Maastricht afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer zakelijke gebruikers gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Breezanddijk kan natuurlijk door te kiezen voor milieuvriendelijke producten zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Breezanddijk vergelijken Simpel een gas en licht contract afsluiten en aanvragen