Gas en licht vergelijken Borgsweer Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas zie je terug in je energierekening. Vandaar is het verstandig om te analyseren welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Borgsweer vergelijken? Geef je woongegevens + geschatte verbruik in. Via deze website kan jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Borgsweer [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. een totaal abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de provincie Delfzijl (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Borgsweer is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Op basis van gaslichtafsluiten.nl detecteer je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over actie Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Borgsweer.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco of Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie? In de kolommen hierna vind je de huidige top energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen enorm per huishouden. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €85 – €245. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze vergelijker / tools. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Borgsweer vegelijken. Hierna zie je geschatte tarieven voor veel voorkomende woningtypes en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Borgsweer. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Delfzijl.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €121,5 €132,25 €142,25
Tussenwoning €108,75 €139 €153,25 €163
Hoekwoning €131 €150,5 €167 €179,25
2 onder 1 kap €145,75 €168,5 €184,25 €194,5
Vrijstaand €177 €197,25 €214,25 €224,5
Standaard €124,5 €144,75 €160,5 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Liander). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. In de regel is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken weggewerkt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Borgsweer? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten reduceren is te doen op diverse manieren. Hierna ontdek je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Bijv. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoon maken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Intergas, AWB, Vaillant of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat snel via onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag vind je allerlei “groene” systemen die goedkoop verwarmen. Neem nou warmtepomp, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Startenhuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan onmiddellijk de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ziet onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Groningen) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem hiervoor de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bijv. groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste waardering

Sommige mensen kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om hier achter te komen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en betrouwbare meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Borgsweer.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer om die reden jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Borgsweer kan simpelweg in een online omgeving. Er is een heel scala aan B2B contracten. De kosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan sterk oplopen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van het privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Luddeweer afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Borgsweer? Doe dit door te gaan voor “groene” installaties als biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Borgsweer vergelijken Eenvoudig een gas & stroom abonnement aanvragen + afsluiten