Gas en licht vergelijken Startenhuizen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gasverbruik drukt zwaar op de energiekosten. Hierdoor is het goed om te vergelijken welke energieleverancier het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Startenhuizen vergelijken? Voer je adres en ook verbruiksgegevens in. D.m.v. de energievergelijker kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Startenhuizen [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Loppersum (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Startenhuizen is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Via deze website tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over stroom van Engie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, grijs, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Startenhuizen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Essent, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Greenchoice of Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de volgende lijst bekijk jij een aantal populaire pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energienota schommelt tussen €75 – €205. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Startenhuizen vegelijken. In onderstaand schema vind je de nominale prijzen voor veel voorkomende soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Startenhuizen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio Loppersum.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €122,25 €133,5 €140,5
Tussenwoning €108,5 €141,5 €154,25 €165
Hoekwoning €130 €149,75 €168,75 €177,25
2 onder 1 kap €146,25 €168,5 €184,5 €191,5
Vrijstaand €178,75 €197,5 €213 €221,75
Modaal €121,75 €145,25 €158,75 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem binnen een paar minuten verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Startenhuizen? Dit is niet afhankelijk van Energieflex of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna ontdek je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Nefit, Vaillant, AWB of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij vlug middels onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig bestaan er aantrekkelijke milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Holland heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Lettele vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan binnen no-time de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Groningen) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Beste klantervaring

Een groeiend aantal huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en transparantie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het klantcijfer en recentelijke recensies van klanten voor energiebedrijven Startenhuizen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer om die reden het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Startenhuizen kan moeiteloos in een online omgeving. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De energietarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk voordeliger dan die voor consumenten. De korting kan flink oplopen in het geval je meer gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Dieverbrug afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke klanten hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Startenhuizen gebeurt ook door geld te steken in duurzame installaties als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Startenhuizen vergelijken Snel een licht & gas contract afsluiten en aanvragen