Gas en licht vergelijken Borgercompagnie Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gasverbruik beïnvloedt jouw energienota. Daarom is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Borgercompagnie vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kan je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend zie je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Borgercompagnie [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest belangrijke aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Veendam (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Borgercompagnie kan gelukkig wel bij één partij. Op basis van gaslichtafsluiten.nl achterhaal je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Volg de stappen hieronder (of check actie NLE).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon, groen, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Borgercompagnie.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco, Essent of Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Qurrent? Onderstaand ontdek je een aantal veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren wel per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €105 en €150. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Borgercompagnie vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij mogelijke tarieven voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Borgercompagnie. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Veendam.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €121,75 €130,75 €141,25
Tussenwoning €106,5 €140,5 €153,75 €163,75
Hoekwoning €131,75 €151,25 €168,5 €177
2 onder 1 kap €146,75 €167,25 €182,25 €193,5
Vrijstaand €177 €198,5 €213,75 €222,75
Standaard €121,5 €146,5 €161 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Stedin). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Gebruikelijk is zo’n storing in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Borgercompagnie? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “apparaten uitschakelen ” en “Laat de wasmachine de was eerst goed centrifugeren.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Intergas, AWB, Vaillant of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je snel via onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig kan je profiteren van interessante groene oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Starnmeer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval direct de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies daarvoor de “duurzame energie” optie. Of wil jij gas + stroom pakketten met bronnen als groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste recensies

Enkele huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om dit te weten te komen check je het eindcijfer en nieuwe meningen van afnemers voor energiebedrijven Borgercompagnie.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check als eerste de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve info over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Borgercompagnie gaat ogenblikkelijk online. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn regelmatig goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan hoger worden zodra je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Lucaswolde afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke gebruikers willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Borgercompagnie? Doe dit door te kiezen voor verantwoorde systemen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Borgercompagnie vergelijken Nu een licht en gas abonnement aanvragen en afsluiten