Gas en licht vergelijken Borger Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gasverbruik drukt zwaar op de energienota. Daarom is het verstandig om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Borger vergelijken? Vul jouw locatie & energieverbruik in. Geholpen door de energievergelijker kun jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Borger [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest elementaire aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een totaal abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Borger-Odoorn (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Borger kan gemakkelijk bij één organisatie. Middels de gaslicht-vergelijker tref je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over actie MAIN Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen, grijs, groen uit NL, wind, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Borger.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is zat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Greenchoice, NLE, Pure Energie, Eneco, Essent of Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE? Hierna tref je de veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen enorm per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €75 – €215. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de contract vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Borger vegelijken. Hieronder vind jij aannemelijke prijzen voor verschillende soorten huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Borger. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €122,25 €132 €141,75
Tussenwoning €106,25 €141,5 €155,5 €162,75
Hoekwoning €130,25 €150,75 €169,25 €177,5
2 onder 1 kap €144,5 €168,25 €183,75 €193,75
Villa €178 €197,25 €213,25 €222,5
Modaal €121,5 €146 €160,25 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Normaliter is zo’n storing in no-time beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Borger? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie en Leon Zeewolde: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze pagina detecteer je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Kies voor een hotfill-wasmachine.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, AWB, Nefit, Atag of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Kies voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit moeiteloos door middel van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van aantrekkelijke “groene” installaties die op lage kosten draaien. Zoals warmtepomp, biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Staphorst vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval nu de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of willen jullie pakketten van gas en stroom op basis van bijv. groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste waardering

Veel huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Daarvoor kan je kijken naar het eindcijfer en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Borger.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Controleer als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Borger gaat binnen no-time online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn doorgaans lager dan die voor consumenten. De bonus kan groter worden zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van het privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Lottum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemers investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Borger is ook mogelijk door een belang te nemen in “groene” systemen zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Borger vergelijken Nu een elektra en gas contract aanvragen + afsluiten