Gas en licht vergelijken Staphorst Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas drukt zwaar op je energierekening. Daarom is het goed om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Staphorst vergelijken? Voer je adres en ook energieverbruik in. Geholpen door de vergelijker kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Staphorst [Update december 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Staphorst (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Staphorst kan gemakkelijk bij één bedrijf. Door middel van de energievergelijker detecteer je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de stappen hieronder (of check stroom van Energiedirect.nl).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Overijssel).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, wind, grijs, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Staphorst.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten december 2023

Kiezen jullie voor Pure Energie, Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall of Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl? Hierna achterhaal jij de huidige kwalitatieve energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren flink per woning. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €100 en €170. Nu de gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Staphorst vegelijken. Via de volgende tabel bekijk je mogelijke gas-licht kosten voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Staphorst. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Staphorst.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €120,25 €131,75 €142,25
Tussenwoning €109,5 €139 €154,25 €162,5
Hoekwoning €130,25 €151,75 €169 €178,75
2 onder 1 kap €145,75 €170 €183,5 €194,5
Landhuis €177,25 €197,75 €214,25 €222,5
Standaard €121,25 €146 €159,75 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (o.a. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem binnen enkele uren verholpen. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Staphorst? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie en Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website bekijk jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Laat de wasmachine de was eerst goed centrifugeren.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Nefit, Vaillant, Atag of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij à la minute via onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik zijn er diverse “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Lepelstraat vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan moeiteloos de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt vlug de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas + stroom pakketten op basis van o.a. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende recensies

Steeds meer mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Hiervoor kijk je naar het cijfer en nieuwe comments van klanten voor energiebedrijven Staphorst.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer eerst de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Staphorst gaat binnen no-time online. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn vaak gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan toenemen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Diessen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemers maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Staphorst is ook mogelijk door te investeren in “groene” energiebronnen zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Staphorst vergelijken A la minute een stroom & gas abonnement aanvragen + afsluiten