Gas en licht vergelijken Lottum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op de energiekosten. Hierdoor is het goed om te vergelijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Lottum vergelijken? Voer je adres + verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lottum [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest cruciale aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier uit de omgeving Horst aan de Maas (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Lottum is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Met behulp van de vergelijker bekijk je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het 7-stappen model (of bezoek overstappen naar Leon Zeewolde).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, grijs, groen uit EU, wind, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Lottum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall of Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers? Hieronder achterhaal jij diverse populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen enorm per woning. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €115 en €230. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Lottum vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je de gemiddelde prijzen voor veel voorkomende soorten huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Lottum. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Horst aan de Maas.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €121,25 €133,25 €140,25
Tussenwoning €109,25 €140 €153,75 €162,75
Hoekwoning €131,5 €151 €166,5 €177
2 onder 1 kap €146 €169,75 €183,25 €191,75
Bungalow €178,75 €200 €213 €224
Modaal €122 €146,5 €159,5 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Normaal zijn stroomproblemen in no-time opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Lottum? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice of Vattenfall: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website vind je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “let op het energielabel ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of neem een HR-ketel van Intergas, AWB, Vaillant, Atag of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat eenvoudig door gebruik van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig zijn er interessante groene systemen die op lage kosten draaien. Bijv. warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Nederland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Diessen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan snel de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij achterhaald à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer daarvoor de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van 0groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Goede recensies

Een groeiend aantal consumenten willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en de laatste reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Lottum.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lottum is nu online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen groter worden op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een deel van eigen privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Vuren afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Lottum kan natuurlijk door te gaan voor “groene” systemen als zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Lottum vergelijken Snel online een elektra & gas abonnement aanvragen en afsluiten