Gas en licht vergelijken Boekel Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het verstookte gas beïnvloedt jouw energierekening. Vandaar is het verstandig om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Boekel vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kun je vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Boekel [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de belangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier in de regio Boekel (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Boekel doen de meesten bij één leverancier. Geholpen door deze website vind je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over actie E.ON).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU, groen uit NL, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Boekel.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is zat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice, Eneco of Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers? Hierna vind je de huidige vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €110 – €235. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Boekel vegelijken. Onderstaand vind je de gemiddelde gas-licht kosten voor veel voorkomende klasse woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Boekel. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Boekel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €122,5 €132,5 €142
Tussenwoning €108 €140 €152,5 €163,5
Hoekwoning €130,75 €150 €166,5 €178,75
2 onder 1 kap €145 €170,5 €182 €193,75
Vrijstaand €176,25 €198,25 €212,25 €222
Modaal €124,25 €144,75 €159 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal komt dit door de netbeheerder (denk aan Liander). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. In de regel is een stroomprobleem heel erg snel gefixt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Boekel? Of je nu klant bent bij Energieflex en Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hieronder bekijk jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Minder vaak een warm bad nemen.” Of neem een HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Vaillant of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je direct middels onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Heden ten dage zijn er verschillende groene energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere biomassaketel, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Spijkenisse vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan vandaag nog de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet vlug de goedkoopste aanbieder van gas licht (die levert in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom met bronnen zoals groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Goede recensies

Een deel van de consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Hiervoor raadpleeg je het klantcijfer en de laatste comments van afnemers voor energiebedrijven Boekel.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check hierom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Boekel kan eenvoudig in een online omgeving. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn vaak lager dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan hoger worden als je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Longerhouw afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer ondernemers gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Boekel gebeurt ook door te kiezen voor “groene” systemen zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Op deze manier draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Boekel vergelijken Simpel een stroom & gas contract afsluiten & aanvragen