Gas en licht vergelijken Longerhouw Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energienota. Hierom is het goed om te vergelijken welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Longerhouw vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Longerhouw [Update december 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest cruciale voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Longerhouw is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Middels deze website detecteer je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over overstappen naar DELTA).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, zon, grijs, groen, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor december 2023.
  6. Check de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Longerhouw.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is zat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten december 2023

Weet je alles al van NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall of Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio? Hierna detecteer je een aantal vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten variëren enorm per woning. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €75 tot €225. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Longerhouw vegelijken. Via de volgende tabel zie je geschatte energiekosten voor veel voorkomende woningtypes en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Longerhouw. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €120,75 €133,5 €142,5
Tussenwoning €107 €138,25 €154 €163,75
Hoekwoning €131,75 €151,5 €166,75 €177,5
2 onder 1 kap €147,25 €168,25 €184,5 €191,5
Vrijstaand €179,25 €199,75 €215,25 €222
Modaal €122 €147,5 €160,25 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter zijn stroomproblemen in no-time weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Longerhouw? Of je nu stroom afneemt bij De Vastelastenbond en Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze website tref jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. O.a. “wassen op 30 graden ” en “Bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, AWB, Remeha, Vaillant of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij direct middels ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag zijn er aantrekkelijke verantwoorde energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In ons land zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie uitstekende service, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Den Oever vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij bekijkt meteen de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van bijv. groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende recensies

Een groeiend aantal huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en transparantie is noodzakelijk. Hiervoor check je het cijfer en de laatste beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Longerhouw.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk altijd het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Longerhouw gaat binnen no-time online. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn aanzienlijk voordeliger dan die voor consumenten. Kortingen kunnen groter worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van je privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Vragender afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Longerhouw kan natuurlijk door te gaan voor milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Longerhouw vergelijken Zonder moeite een gas & elektra abonnement afsluiten & aanvragen