Gas en licht vergelijken Spijkenisse Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energiekosten. Vandaar is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Snel gas en licht leveranciers in Spijkenisse vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarna detecteer je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Spijkenisse [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest vitale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet middels 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de provincie Spijkenisse (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Spijkenisse is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Door middel van onze tool achterhaal jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek vergelijk direct Endinet Groep).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Spijkenisse.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is gepast bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco of Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, ENGIE? In de volgende lijst achterhaal je de huidige veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen behoorlijk per huishouden. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €110 tot €200. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met onze vergelijker / tools. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Spijkenisse vegelijken. Hierna detecteer je mogelijke energiekosten voor veel voorkomende woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Spijkenisse. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna vind jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Spijkenisse.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €120,75 €133,25 €143
Tussenwoning €107,75 €138,5 €154,75 €163,25
Hoekwoning €131,75 €151 €168,25 €177
2 onder 1 kap €145,75 €167,5 €184 €194
Bungalow €179,5 €198,25 €213,75 €221,5
Gemiddeld €121,75 €144,5 €160 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans zijn stroomproblemen binnen een paar minuten weggewerkt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Spijkenisse? Dit is niet afhankelijk van Clean Energy of Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand tref je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Zoals “gebruik alleen A++ producten ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij vlug aan de hand van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig is er keuzen uit meerdere verantwoorde installaties die op lage kosten draaien. Bijv. warmtenet, zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Wil jij graag uitstekende service, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Leimuiderbrug vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies dan vandaag nog de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij vindt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Zuid-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste recensies

Een groeiend aantal mensen willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en heldere communicatie is wenselijk. Hiervoor kan je kijken naar de totale beoordeling en actuele reviews van afnemers voor energiebedrijven Spijkenisse.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer hierom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve details omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Spijkenisse werkt snel online. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven met en zonder BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn vaak voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan flink oplopen op het moment dat je meer gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Den Oever afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Spijkenisse? Dat kan door te investeren in “groene” systemen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Spijkenisse vergelijken A la minute een gas en stroom contract aanvragen + afsluiten