Gas en licht vergelijken Bodegraven Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gasverbruik zie je terug in jouw energierekening. Vandaar is het verstandig om te vergelijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Meteen gas en licht leveranciers in Bodegraven vergelijken? Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in. D.m.v. onze tool kan je vlug de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bodegraven [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest vitale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Bodegraven-Reeuwijk (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Bodegraven kan gelukkig wel bij één maatschappij. D.m.v. onze tool achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek actie DELTA).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, grijs, zon, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Bodegraven.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom voldoet bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Eneco, NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall of Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent? In de kolommen hierna achterhaal jij de populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €110 en €200. Direct de gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Bodegraven vegelijken. In de tabel bekijk jij de doorsnee tarieven voor populaire type huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Bodegraven. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Bodegraven-Reeuwijk.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100 €120,75 €131 €143,25
Tussenwoning €106,75 €141 €153,25 €162,75
Hoekwoning €131,75 €149,25 €166,5 €179,5
2 onder 1 kap €146,75 €169,75 €183,25 €191,75
Vrijstaand €179,25 €199,25 €213,5 €221,5
Modaal €123,25 €146,25 €160,5 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (zoals Enduris). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Bodegraven? Dit is nooit exclusief te wijten aan Fenor en HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna detecteer je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. O.a. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Vaillant of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Neem kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat zonder problemen aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op dit moment zijn er diverse verantwoorde oplossingen die goedkoop verwarmen. Zoals pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Spijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan simpelweg de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer daarvoor de optie “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom met onder andere zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Een deel van de huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en recentelijke meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Bodegraven.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bekijk eerst de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bodegraven gaat moeiteloos door het internet. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk lager dan die voor consumenten. Kortingen kunnen groter worden wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Lomm afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: zakelijke gebruikers zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Bodegraven kan natuurlijk door te investeren in “groene” systemen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Bodegraven vergelijken Eenvoudig een licht & gas abonnement aanvragen + afsluiten