Gas en licht vergelijken Lomm Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het verstookte gas beïnvloedt je energierekening. Hierom is het goed om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. À la minute gas en licht leveranciers in Lomm vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. Geholpen door de vergelijker kan je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lomm [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet via 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf werkzaam rondom Venlo (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Lomm kan gemakkelijk bij één aanbieder. Dankzij deze website achterhaal jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk overstappen naar De Vastelastenbond).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, groen uit NL, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Kies het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Lomm.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is afdoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio? In de volgende lijst detecteer je een aantal veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren enorm per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €85 en €230. Probleemloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Lomm vegelijken. In het schema hieronder detecteer je de nominale energiekosten voor populaire klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Lomm. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Venlo.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €121,75 €133,25 €142,25
Tussenwoning €107,25 €139,25 €153 €164,75
Hoekwoning €129,75 €150,75 €167 €177,5
2 onder 1 kap €146,25 €167,5 €183,25 €194
Landhuis €177,5 €197,25 €215 €223,25
Standaard €123,25 €146,5 €158,75 €169,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk is een stroomprobleem binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Lomm? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice of Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder achterhaal je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “het gebruik van lichtdimmers ” en “De kachel `s nachts uit zetten.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, AWB, Remeha, Vaillant of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit moeiteloos middels onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig is er keuzen uit meerdere duurzame energiebronnen die op lage kosten draaien. Neem nou pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Den Ilp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval vlug de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij treft ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier (werkzaam in Limburg) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten van gas en stroom op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende recensies

Veel mensen eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en actuele beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Lomm.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Inspecteer hierom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra details betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lomm werkt meteen via internet. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn regelmatig lager dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik kan men aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Vortum-Mullem afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Lomm gebeurt ook door te gaan voor duurzame installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Lomm vergelijken Direct een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten