Gas en licht vergelijken Vortum-Mullem Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energienota. Om die reden is het geen gek idee om te checken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Vortum-Mullem vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. Dankzij deze website kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vortum-Mullem [Update december 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest vitale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van een totaal abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Boxmeer (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Vortum-Mullem kan gemakkelijk bij één bedrijf. Via de gaslicht-vergelijker vind jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de stappen hieronder (of check welkomstpremie Coteq Netbeheer).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Vortum-Mullem.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket volstaat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten december 2023

Ben je al bekend met Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE, Essent of Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Budget Energie? Hierna ontdek je actuele veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De kosten schommelen behoorlijk per huis. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €95 tot €210. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Vortum-Mullem vegelijken. In het schema hieronder vind jij mogelijke prijzen voor verschillende klasse woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Vortum-Mullem. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Boxmeer.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €121,25 €133 €140,5
Tussenwoning €107,5 €139,75 €154,25 €164,5
Hoekwoning €129,75 €151 €169,5 €177,25
2 onder 1 kap €146,75 €168,75 €182,25 €192,5
Villa €178,75 €198,75 €215 €223,75
Standaard €124,5 €146,25 €159,5 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Meestal is zo’n storing heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Vortum-Mullem? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie en Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hieronder detecteer je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Nefit, Vaillant, Remeha of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je moeiteloos door gebruik van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van velerlei verantwoorde systemen die op lage kosten draaien. Onder andere infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Nieuw-Dordrecht vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval moeiteloos de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij bekijkt zonder problemen de goedkoopste leverancier (die werken in Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijv. groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Een groeiend aantal contractanten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het cijfer en actuele beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Vortum-Mullem.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Analyseer dus de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vortum-Mullem is probleemloos via de pc. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd goedkoperdan de particuliere tarieven. De korting kan hoger worden op het moment dat je een boel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Gemonde afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemingen maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Vortum-Mullem gebeurt ook door te kiezen voor milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Vortum-Mullem vergelijken Direct een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten