Gas en licht vergelijken Bocholtz Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas kom je weer tegen in de energienota. Hierom is het goed om te achterhalen welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Bocholtz vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruiksgegevens in. Op basis van de vergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bocholtz [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest elementaire aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één compleet abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Simpelveld (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Bocholtz is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Geholpen door de gaslicht-vergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de stappen hieronder (of check actie De Vastelastenbond).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (grijs, wind, groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Bocholtz.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is toereikend bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Wil jij graag bij Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice of Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl? Hieronder bekijk jij actuele veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten verschillen flink per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €100 en €170. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Bocholtz vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je de gemiddelde gas-licht kosten voor verschillende woningtypes en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Bocholtz. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Simpelveld.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123 €133,5 €141,5
Tussenwoning €106,5 €141,25 €155 €164,5
Hoekwoning €131,75 €151 €167,25 €178,5
2 onder 1 kap €146 €167,75 €184 €194,25
Vrijstaand €176,5 €199,25 €213,5 €224,5
Modaal €122,25 €146,5 €160,25 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter is een stroomprobleem in enkele ogenblikken beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Bocholtz? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond en Pure Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina vind je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “korter douchen ” en “Een modulerende thermostaat gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Remeha of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij vlug door gebruik van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van aantrekkelijke verantwoorde installaties die goedkoop verwarmen. O.a. pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Spierdijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan vandaag nog de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van o.a. windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste beoordeling

Een groeiend aantal woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recentelijke comments van afnemers voor energiebedrijven Bocholtz.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer dus het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer info inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bocholtz werkt ogenblikkelijk via internet. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn altijd gunstiger dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan groter worden wanneer je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Lollum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Bocholtz? Dat kan door geld te steken in duurzame producten zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Bocholtz vergelijken Nu een gas & licht contract aanvragen + afsluiten