Gas en licht vergelijken Spierdijk Snel leveranciers vergelijken en bespaar €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energierekening. Daarom is het geen gek idee om na te gaan welke energieaanbieder het goedkoopste is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Spierdijk vergelijken? Vul jouw locatie plus verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. de energievergelijker kun je direct de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Spierdijk [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest fundamentele aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de regio Koggenland (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Spierdijk doen de meesten bij één maatschappij. Op basis van gaslichtafsluiten.nl zie je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel de stappen hieronder (of check vergelijk direct Enduris).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Spierdijk.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is afdoende bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Vattenfall of ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie? Hieronder achterhaal je een aantal populaire pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren aanmerkelijk per huis. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €115 – €220. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Spierdijk vegelijken. Hieronder detecteer je geschatte prijzen voor verschillende woningtypes en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Spierdijk. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Koggenland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €123,5 €132 €142
Tussenwoning €106,75 €139 €154,75 €164,75
Hoekwoning €129,75 €151,75 €167 €176,25
2 onder 1 kap €146,75 €168,75 €183,5 €194
Landhuis €177 €200,5 €213 €221,75
Doorsnee €123,5 €144,5 €159,5 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Spierdijk? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder bekijk jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Zoals “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, Atag of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit ogenblikkelijk door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Tegenwoordig is er keuzen uit interessante “groene” systemen die op lage kosten draaien. O.a. zonnepanelen, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Op dit moment heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie uitstekende service, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Leidschendam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval simpelweg de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Noord-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan de “duurzame energie” optie. Of willen jullie pakketten van gas en stroom met bijv. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste ratings

Enkele Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Hiervoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en betrouwbare meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Spierdijk.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer altijd de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Spierdijk gaat meteen door het internet. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn vaak goedkoperdan de particuliere tarieven. De bonus kan hoger worden als je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Den Horn afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Spierdijk gebeurt ook door te investeren in duurzame energiebronnen zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Spierdijk vergelijken Gemakkelijk een gas & elektra contract aanvragen & afsluiten