Gas en licht vergelijken Leidschendam Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas beïnvloedt je energierekening. Hierom is het verstandig om te zien welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Leidschendam vergelijken? Voer je adres & verbruiksgegevens in. Via de energievergelijker kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Leidschendam [Update september 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest vitale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Leidschendam-Voorburg (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Leidschendam doe je wel bij één organisatie. Via gaslichtafsluiten.nl achterhaal je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Powerpeers voor gas en licht).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, zon, grijs, groen, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op de woning. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Leidschendam.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is genoeg bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten september 2023

Wil jij graag bij Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco, NLE of Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio? Hieronder achterhaal je de huidige kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanmerkelijk per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €95 – €200. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Leidschendam vegelijken. Via de volgende tabel tref je mogelijke gas-licht kosten voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Leidschendam. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel achterhaal jij het geschatte energieverbruik in de regio Leidschendam-Voorburg.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €123,5 €132,75 €141,75
Tussenwoning €106,5 €141,5 €152,5 €162,75
Hoekwoning €129,5 €150,25 €168,5 €176,25
2 onder 1 kap €146,75 €170,25 €184 €193,5
Vrijstaand €177,75 €200 €214,5 €224
Modaal €122,25 €146 €161,5 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Liander). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Leidschendam? Of je nu stroom afneemt bij Huismerk Energie of Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand tref jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “de verwarming omlaag doen ” en “Kamerdeuren zoveel mogelijk gesloten houden.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je à la minute middels ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag bestaan er meerdere “groene” producten die veel minder stroom gebruiken. O.a. pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket De Bult vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval ogenblikkelijk de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je doorzoekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende recensies

Steeds meer Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en transparantie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het eindcijfer en recentelijke comments van andere consumenten voor energiebedrijven Leidschendam.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer hierom de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Leidschendam werkt vandaag nog via internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig gunstiger dan de particuliere tarieven. De bonus kan hoger worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van je privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Veessen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer bedrijven zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Leidschendam? Dat kan door te beleggen in duurzame systemen zoals biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Leidschendam vergelijken Snel een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten