Gas en licht vergelijken Lollum Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Lollum vergelijken? Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kun jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lollum [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Súdwest-Fryslân (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Lollum kan gemakkelijk bij één organisatie. Aan de hand van onze tool bekijk je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over overstappen naar Clean Energy).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Lollum.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij Mijn Aansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom volstaat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall of Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE? In de kolommen hierna tref je een aantal veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen aanmerkelijk per huis. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €110 tot €215. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Lollum vegelijken. Hierna tref je de modale energiekosten voor populaire klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Lollum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €120,5 €131,25 €140,5
Tussenwoning €108,75 €140,25 €155,25 €163,5
Hoekwoning €131,75 €151,25 €167,5 €178,5
2 onder 1 kap €145,75 €168,75 €183,75 €191,75
Bungalow €178 €197,25 €215 €223,75
Gemiddeld €124 €146,25 €160 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Gebruikelijk zijn elektriciteitsstoringen in no-time weggewerkt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Lollum? Of je nu klant bent bij DELTA of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna bekijk jij aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “een afwasteil gebruiken ” en “De kachel `s nachts uit zetten.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, AWB, Remeha, Atag of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit eenvoudig op basis van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig bestaan er meerdere milieuvriendelijke oplossingen die op lage kosten draaien. Bijv. infraroodpanelen, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Den Horn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval à la minute de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je bekijkt zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten met 0groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste ratings

Steeds meer consumenten willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en transparantie zijn belangrijk. Hiervoor kan je kijken naar het eindcijfer en recente meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Lollum.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Bekijk als eerste jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lollum werkt vandaag nog in een online omgeving. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn vaak voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan hoger worden zodra je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Vorstenbosch afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Lollum is ook mogelijk door een belang te nemen in duurzame systemen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Lollum vergelijken Snel een stroom en gas contract afsluiten + aanvragen