Gas en licht vergelijken Bingelrade Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas drukt zwaar op de energiekosten. Hierdoor is het goed om na te gaan welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Bingelrade vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna detecteer je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bingelrade [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest fundamentele voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Onderbanken (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Bingelrade is gewoon mogelijk bij één partij. Met behulp van de gaslicht-vergelijker vind je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over oversluiten Pure Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, wind, groen, grijs, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Bingelrade.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit is afdoende in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Essent, NLE, Eneco, Vattenfall of Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE? In de volgende lijst detecteer je actuele veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten variëren wel per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €75 en €230. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Bingelrade vegelijken. In de tabel vind jij mogelijke kosten voor veel voorkomende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Bingelrade. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Onderbanken.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €121,75 €132 €142,75
Tussenwoning €107,5 €140,25 €154,25 €165
Hoekwoning €130 €149,25 €169 €178,25
2 onder 1 kap €146,5 €170,5 €181,75 €192,5
Villa €179,25 €199,75 €214,5 €224,5
Gemiddeld €124,25 €145,5 €158,25 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Meestal is een elektriciteitsprobleem in no-time verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Bingelrade? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie en Qwint: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze pagina vind jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “haal opladers uit het stopcontact ” en “Zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Nefit, Vaillant, Atag of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit eenvoudig door middel van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Tegenwoordig vind je meerdere verantwoorde energiebronnen die goedkoop verwarmen. Neem nou biomassaketel, warmtenet, warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Op dit moment werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Sneek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval gemakkelijk de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je vindt probleemloos de goedkoopste leverancier (werkzaam in Limburg) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem hiervoor de optie “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende waardering

Een deel van de contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en transparantie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het klantcijfer en recente reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Bingelrade.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bekijk om die reden het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bingelrade kan snel via internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De tarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn vaak gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan sterk oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van eigen privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Limbricht afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Bingelrade? Dat kan door te gaan voor verantwoorde systemen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Bingelrade vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen