Gas en licht vergelijken Limbricht Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energiekosten. Vandaar is het goed om te vergelijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Nu gas en licht leveranciers in Limbricht vergelijken? Vul jouw locatie + verbruik in. Op basis van de vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Limbricht [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één compleet abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Sittard-Geleen (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Limbricht kan gemakkelijk bij één leverancier. Dankzij gaslichtafsluiten.nl vind je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Powerpeers voor gas en stroom).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, grijs, groen, zon, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Limbricht.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is toereikend in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Eneco, Essent, NLE, Pure Energie of Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE? Onderstaand achterhaal jij diverse scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen nogal per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €95 – €190. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit met de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Limbricht vegelijken. In de tabel detecteer je geschatte tarieven voor verschillende soorten huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Limbricht. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Sittard-Geleen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €121,75 €133,25 €142,25
Tussenwoning €106,5 €141,5 €152,5 €162,5
Hoekwoning €130,75 €150,75 €166,75 €179,25
2 onder 1 kap €144,75 €168,75 €182,75 €191,25
Villa €177 €198,5 €215 €223,75
Gemiddeld €122,75 €144,5 €159,75 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring in no-time beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Limbricht? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand achterhaal jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “De gevels isoleren.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Nefit, Atag, Vaillant of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je eenvoudig d.m.v. onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Heden ten dage vind je interessante groene installaties die veel minder stroom gebruiken. Onder andere zonneboiler, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In ons land zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is het beste? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Dedgum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval probleemloos de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van 0groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste waardering

Enkele huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het cijfer en de laatste reviews van klanten voor energiebedrijven Limbricht.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer om die reden de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Limbricht gaat gemakkelijk via de pc. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn altijd gunstiger dan de particuliere tarieven. De bonus kan sterk oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kan men aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Vlierden afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Limbricht gebeurt ook door te beleggen in verantwoorde energiebronnen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Limbricht vergelijken Direct een stroom en gas contract afsluiten + aanvragen