Gas en licht vergelijken Biest-Houtakker Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gasverbruik kom je weer tegen in de energiekosten. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Nu gas en licht leveranciers in Biest-Houtakker vergelijken? Voer je adres & verbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Biest-Houtakker [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Hilvarenbeek (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Biest-Houtakker is gewoon mogelijk bij één organisatie. Middels de gaslicht-vergelijker vind jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over oversluiten Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, co2 gecompenseerd, groen, grijs, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Biest-Houtakker.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is zat bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna ontdek je actuele veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren wel per woning. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €120 – €170. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Biest-Houtakker vegelijken. Hierna bekijk je de modale energiekosten voor enkele soorten huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Biest-Houtakker. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder bekijk je een inschatting van het energieverbruik in de regio Hilvarenbeek.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €120,5 €133,25 €140,5
Tussenwoning €106,5 €139 €153,75 €163
Hoekwoning €132 €150 €166,5 €177
2 onder 1 kap €144,25 €167,25 €184,25 €191,25
Bungalow €177,5 €199,75 €215,5 €222,75
Gemiddeld €123,25 €145,5 €161,25 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Vaak zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Biest-Houtakker? Of je nu stroom afneemt bij Clean Energy en Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “meer truien en dekens gebruiken ” en “Nooit het licht onnodig aan laten staan.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Nefit, Atag, AWB of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Bestel een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je moeiteloos aan de hand van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage is er keuzen uit diverse milieuvriendelijke producten die goedkoop verwarmen. Denk aan zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Nederland vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Smalle Ee vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan de “duurzame energie” filter. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende recensies

Meer en meer consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Daarvoor kan je kijken naar het klantcijfer en recentelijke meningen van klanten voor energiebedrijven Biest-Houtakker.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer eerst het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Biest-Houtakker werkt probleemloos via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk scherper dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan sterk oplopen zodra je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Liessel afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Biest-Houtakker gebeurt ook door een belang te nemen in verantwoorde installaties zoals pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Biest-Houtakker vergelijken Moeiteloos een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten