Gas en licht vergelijken Liessel Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas beïnvloedt de energiekosten. Daarom is het slim om te bekijken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Liessel vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Op basis van de energievergelijker kun je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Liessel [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één verzamel contract. Water neem je af bij de betreffende leverancier uit de omgeving Deurne (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Liessel doe je wel bij één maatschappij. Door gebruik te maken van de energievergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de stappen hieronder (of check NLE voor gas en stroom).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Liessel.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is gepast in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Eneco, Vattenfall, Essent, Pure Energie, NLE of Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers? Hierna bekijk jij onze veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren flink per huishouden. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €100 – €195. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Liessel vegelijken. In het schema hieronder vind jij mogelijke tarieven voor verschillende soorten woningen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Liessel. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel ontdek je het geschatte energieverbruik in de regio Deurne.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,75 €121,5 €131 €143,25
Tussenwoning €107,75 €138,75 €152,75 €164,75
Hoekwoning €132,25 €151,75 €169 €177,25
2 onder 1 kap €146,25 €169,25 €183,5 €191,25
Villa €178,5 €200,5 €213 €224,25
Doorsnee €123,25 €146 €159,75 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (zoals Westland Infra). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Liessel? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie of Vandebron: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna zie je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “wassen op 30 graden ” en “Af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoon maken.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, AWB of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit onmiddellijk middels onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op het ogenblik bestaan er veel “groene” installaties die goedkoper in gebruik zijn. Zoals infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket de Woude vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan nu de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder (werkzaam in Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Hoogste beoordeling

Een deel van de mensen kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om dit te weten te komen raadpleeg je het eindcijfer en betrouwbare reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Liessel.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Inspecteer dus de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Liessel is direct in een online omgeving. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn altijd scherper vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan sterk oplopen in het geval je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Vledder afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Liessel kan natuurlijk door te kiezen voor groene installaties zoals o.a. zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Liessel vergelijken Zonder moeite een gas & licht contract afsluiten en aanvragen