Gas en licht vergelijken Smalle Ee Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het verstookte gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Om die reden is het slim om te controleren welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Smalle Ee vergelijken? Voer je adres + energieverbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal jij binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Smalle Ee [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest cruciale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de regio Smallingerland (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Smalle Ee is gewoon mogelijk bij één partij. Aan de hand van onze tool bekijk je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek vergelijk direct Engie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Smalle Ee.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Essent, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl? In de volgende lijst achterhaal jij een aantal kwalitatieve energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €80 – €215. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Smalle Ee vegelijken. In onderstaand schema detecteer je aannemelijke tarieven voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Smalle Ee. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Smallingerland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €122,5 €130,25 €140,25
Tussenwoning €106,75 €138,75 €155 €162,5
Hoekwoning €130,5 €152,25 €166,75 €176,25
2 onder 1 kap €147 €167,25 €181,5 €191,75
Villa €177 €199,25 €215,25 €221,25
Modaal €123,75 €145,75 €161,5 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Vaak zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken opgelost. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Smalle Ee? Dit is nooit exclusief te wijten aan Fenor en/of UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze pagina tref jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, AWB of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Selecteer een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Deze vind je binnen no-time door het toepassen van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Heden ten dage zijn er velerlei duurzame installaties die veel minder stroom gebruiken. Denk aan zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

Op dit moment zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is het beste? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Langenboom vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval vlug de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je treft direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer hiervoor de optie “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen met bronnen zoals groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste ratings

Een groeiend aantal woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om dit te weten te komen kijk je naar het eindcijfer en recente reviews van klanten voor energiebedrijven Smalle Ee.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer eerst de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Smalle Ee werkt probleemloos via internet. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De kosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn vaak betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan groter worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in de Woude afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Smalle Ee gebeurt ook door te investeren in groene producten zoals infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Smalle Ee vergelijken Snel een gas & licht contract aanvragen + afsluiten