Gas en licht vergelijken Bentelo Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gasverbruik kom je weer tegen in de energiekosten. Vandaar is het geen gek idee om te zien welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Bentelo vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en energieverbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bentelo [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest cruciale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier uit de omgeving Hof van Twente (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Bentelo doen de meesten bij één aanbieder. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl tref je de voordeligste. Hoe dat werkt? Start direct met de stappen hieronder (of check overstappen Vandebron).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Overijssel).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Bentelo.

Nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Eneco, Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, ENGIE? Onderstaand detecteer je de veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren wel per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €100 en €160. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Bentelo vegelijken. In de tabel bekijk jij mogelijke gas-licht kosten voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Bentelo. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Hof van Twente.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €122,75 €132,5 €141,25
Tussenwoning €107,25 €139,75 €153 €163,5
Hoekwoning €132,25 €152,25 €166,5 €178,5
2 onder 1 kap €144,5 €169,25 €183,25 €192,5
Bungalow €179 €198 €215,5 €223,25
Doorsnee €123 €144,25 €158,5 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Normaliter zijn stroomproblemen heel erg snel weggewerkt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Bentelo? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice en/of HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten reduceren kan op verschillende manieren. Op deze pagina detecteer je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. O.a. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “De oven open zetten nadat je hem hebt gebruikt.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, AWB of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat nu d.m.v. onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van diverse groene producten waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In Holland zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Sint Joost vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan ogenblikkelijk de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Overijssel) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan zeker de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten op basis van bronnen als groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste klantervaring

Opvallend veel huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om hier achter te komen raadpleeg je de totale beoordeling en nieuwe meningen van klanten voor energiebedrijven Bentelo.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Analyseer dus de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer info betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bentelo is eenvoudig in een online omgeving. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn aanzienlijk voordeliger dan die voor consumenten. Kortingen kunnen toenemen wanneer je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Lekkum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Bentelo? Dat kan door te beleggen in groene producten als pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Bentelo vergelijken Makkelijk & snel een gas & elektra contract afsluiten + aanvragen