Gas en licht vergelijken Sint Joost Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gasverbruik drukt zwaar op jouw energienota. Om die reden loont het om te controleren welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Sint Joost vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Geholpen door deze website kan je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sint Joost [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één verzamel contract. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Echt-Susteren (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Sint Joost is gewoon mogelijk bij één leverancier. Op basis van de vergelijker zie je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek contract MAIN Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, wind, grijs, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Sint Joost.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is genoeg bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice of Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Qurrent? Hieronder detecteer je de vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen aanmerkelijk per huis. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €105 tot €250. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Sint Joost vegelijken. Hierna tref je mogelijke kosten voor populaire soorten woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Sint Joost. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Echt-Susteren.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €121,75 €132,5 €140,5
Tussenwoning €107 €139,75 €153 €165,25
Hoekwoning €131,75 €150,25 €168,5 €178,25
2 onder 1 kap €145,75 €167,5 €182,5 €192,25
Villa €177,5 €197,5 €212,25 €224
Gemiddeld €123,5 €147,5 €160 €170,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Sint Joost? Dit is nooit exclusief te wijten aan Engie en/of Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Bijgaand achterhaal jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “de oven efficiënt gebruiken ” en “Je gaskachel goed onderhouden en ventileren.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Remeha, AWB, Atag of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat direct via onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kan je profiteren van meerdere duurzame systemen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan warmtepomp, warmtenet, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Krimpen aan de Lek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan eenvoudig de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Goede reviews

Meer en meer woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Daarvoor raadpleeg je de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Sint Joost.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Controleer altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende informatie over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sint Joost kan vlug via de pc. Je vindt veel B2B contracten. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn altijd betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan toenemen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in De Goorn afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke klanten willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Sint Joost gebeurt ook door te gaan voor milieuvriendelijke installaties zoals biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zo draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Sint Joost vergelijken Snel een elektra & gas abonnement aanvragen & afsluiten