Gas en licht vergelijken Lekkum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te bekijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Lekkum vergelijken? Vul jouw locatie en ook geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lekkum [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest elementaire voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. één compleet abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier actief in de buurt van Leeuwarden (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Lekkum is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Geholpen door deze website zie je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk UnitedConsumers voor gas en licht).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Lekkum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, NLE of Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio? Onderstaand achterhaal jij actuele meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen flink per huis. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €120 tot €205. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Lekkum vegelijken. Onderstaand bekijk je de nominale gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Lekkum. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Leeuwarden.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €122,25 €132,25 €142,25
Tussenwoning €108,75 €140,25 €154,25 €165,25
Hoekwoning €132 €149,25 €168 €179,25
2 onder 1 kap €145,25 €168,5 €181,25 €193,5
Bungalow €177,25 €198,25 €214 €222
Modaal €121,25 €146,5 €161,5 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Enduris). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Meestal zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Lekkum? Of je nu stroom afneemt bij DELTA of MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie verminderen kan op verschillende manieren. Op deze pagina tref jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijv. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Niet een te grote pan gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Remeha of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij direct door het toepassen van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Heden ten dage zijn er aantrekkelijke “groene” systemen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonneboiler, biomassaketel, warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In ons land hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket De Goorn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan probleemloos de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij treft zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies hiervoor de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende recensies

Enkele contractanten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het cijfer en recentelijke beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Lekkum.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk om die reden de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lekkum werkt à la minute online. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig scherper dan de particuliere tarieven. De compensatie kan hoger worden als je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Velden afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer ondernemingen zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Lekkum is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke systemen zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Zo draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Lekkum vergelijken Snel online een licht en gas contract afsluiten & aanvragen